Circuitul toxinelor în corpul uman

Ziua, toxinele intră în organism prin alimente
Noaptea, organismul curăță organismul
Ziua, toxinele intră în organism, etc

Intervine postul și rupe circuitul, în sensul că toxinele nu mai intră în organism și sunt eliminate mai ușor.

Celulele rele își fac zilnic cuib în organismul tău. Dacă îi oferi metabolismului puțin răgaz de la rutina zilnică, acele cuiburi vor fi distruse înainte să se transforme în boală.

Nu doar tu ești obosit după o zi grea de muncă în care tragi tare ca să îți îndeplinești toate taskurile. La final de zi, și organismul tău e la fel de obosit. Ficatul, pancreasul, stomacul, bila, toate tânjesc după un moment de liniște. Doar că dacă tu ai la dispoziție opt ore pe noapte să te revigorezi, corpul tău lucrează 24/24. În acele ore în care tu visezi frumos, organismul depune un efort uriaș ca să curețe prăpădul adunat de peste zi. Toxine, mâncare procesată, E-uri, bacterii, stres. Noapte de noapte, organismul tău e nevoit să ia mopul și să spele tot. Iar dimineața, când te trezești și sorbi prima gură de cafea, ficatul tău abia s-a dezmeticit, că deja e iar pus la muncă.

E circuitul toxinelor în corpul uman. Ziua intră, stau, se depun, distrug tot în cale, iar noaptea vine organismul și aruncă afară atât cât poate. De cele mai multe ori, însă, nu apucă să elimine tot. Celulele rele au această „calitate” de a se ascunde în cele mai retrase zone din organism. Se ascund ca să își facă culcuș, să se înmulțească și să se hrănească cu gazda. Cu timpul, aceste cuiburi cresc, își fac metropole de celule rele și declanșează reacții adverse, pe care generic le numim, boli.

Punct ochit, punct lovit

Și atunci cum faci să elimini ce e nociv încă de dinainte să se ascundă și să înceapă să facă pui? Îi dai metabolismului tot timpul de care are nevoie ca să caute, să prindă, să arunce la gunoi. Și nu poți face asta decât dacă nu îl mai pui la muncă de Sisif. Dacă pentru o perioadă de timp îl scutești de cel mai solicitant proces, acela de procesare a hranei.

Iar aici intervine Postul de Sănătate cu Zonar, un post negru intermitent de 3 zile pe lună în care apa este înlocuită cu Zonar și care, dacă este practicat cu regularitate, nu doar că îți curăță organismul, dar îl și lasă să tragă un binemeritat pui de somn. În acele 3 zile de post avansat, cu o precizie milimetrică, metabolismul va acționa asupra celor mai atacate zone de factorii externi, precum stresul, poluarea, sedentarismul, alimentația dezechilibrată.

Antioxidanții, bacteriile sănătoase, proteinele din Zonar, toate se vor alia și vor elimina orice urmă de toxine din organism. Chiar și pe cele ascunse în cele mai întunecate colțuri ale corpului tău.

Întrerupe circuitul toxinelor
cu Postul de Sănătate