De ce Zonar și nu Apă?

Postul cu apă, oricât ar fi de benefic, are și câteva aspecte negative. Criza de acidoză, pierderea musculaturii și a proteinelor sunt doar câteva dintre ele. Zonarul, în schimb, fiind hrană primară, se „strecoară” mult mai ușor în organism, nu lasă prăpăd în jur, ba chiar, corpul îl recunoaște și funcționează mai bine atunci când este consumat.


1. „Înfometare” fără senzație de foame

Primul lucru de care te vei bucura va fi că nu ți va fi foame la început, așa cum se întâmplă în timpul postului cu apă. Că vei avea pofte, asta e clar. Încă nu există aliment minune care să ne reducă poftele atunci când ne abținem de la anumite produse. Zonarul, însă, fiind hrănitor, te va ajuta să scapi de grija foamei și să te bucuri de aceleași beneficii ca în timpul unui post cu apă.


2. Fără bătăi de cap… la propriu

Cel mai probabil ai avut și tu măcar o dată o cădere de glicemie. Cunoști întreg tacâmul. Ai amețeli, dureri de cap, tremuri, nu ai putere, ești aproape leșinat. Din păcate, la postul cu apă, primele 24 de ore arată cam așa. Asta pentru că organismului îi va lua ceva până să se regleze și să înceapă să transforme lipidele și proteinele în energie ca să poți funcționa. Zonarul, pentru că îți oferă din start aportul de energie de care ai nevoie, te scutește de durerile de cap și de căderile de glicemie.


3. Suferi de acidoză? Nu și pe Zonar

După perioada de foame și de căderile de glicemie, pe postul cu apă intervine criza de acidoză. E acel moment în care nivelul de acid din sânge crește considerabil. Toți cei care au postit cu apă ca să scape de anumite afecțiuni, în timpul crizei de acidoză au resimțit dureri acute. Zonarul, în schimb, nu stimulează creșterea acidității, așa încât să treci mai ușor și peste acest hop.


4. Durerile de cap, de dinți și de stomac sunt cele mai nasoale

Eliminarea sucurilor gastrice sunt cele mai nasoale, mai ales la începutul postului cu apă. Stomacul, învățat să primească, va elimina sucuri gastrice, însă nu va avea ce să „mestece” cu ele, așa că vor putea apărea durerile și refluxul. În timpul postului intermitent cu hrană primară stomacul nu va cere pentru că va primi. Organismul va știi încă de la prima înghițitură de Zonar că urmează să primească tot ce are nevoie ca să declanșeze procesul de eliminare a celulelor bolnave din organism.


5. Ori ne odihnim cum trebuie, ori nu ne mai odihnim

Mineralele din apa consumată în timpul postului intermitent declanșează digestia. Zonarul, fiind confundat cu laptele de mamă, ajunge direct în intestinul subțire. În felul acesta, sistemul digestiv se odihnește, iar procesul de refacere a florei intestinale și a funcțiilor digestive se petrece mult mai repede.


6. Nimic nu se pierde, totul se transformă

Postul cu apă vine și cu anumite recomandări. Este foarte important în acea perioadă să faci mișcare. Asta pentru că organismului îi va lua ceva timp până să își facă o rezervă de energie din lipide. Iar până atunci, va consuma din proteine, și, în special, din masa musculară. E un efect nefericit, mai ales în condițiile în care sedentarismul ne-a condamnat deja mușchii la imobilitate. Zonarul, în schimb, prin cele 5 proteine esențiale, nu doar că îți vor proteja mușchii, dar vor și ajuta organismul să treacă mai ușor peste perioada de acumulat energie.


7. Mai repede înseamnă mai bine

Pentru că nu pune presiune pe sistemul digestiv, Zonarul începe să îl curețe încă din prima zi. De exemplu, bila se va descărca mult mai repede decât în timpul postului cu apă. La fel, intestinul gros, ficatul, pancreasul și rinichii se vor detoxifia în doi timpi și trei mișcări, așa încât să nu fie nevoie să ții post o perioadă lungă de timp.


8. Boost mental de la prima înghițitură

Adrenalină, dopamină, serotonină, noradrenalină? Producția neurotransmițătorilor responsabili cu starea de bine, creativitatea, funcțiile metabolismului, va crește considerabil mult mai mult decât în timpul postului cu apă. Și cum toate se leagă între ele, nu doar că vei gândi mai bine, dar metabolismul tău va intra în priză și îți va întări sistemul imunitar, așa încât să te ferești mai bine de boli.


9. Viață – boală = longevitate

Iar dacă vei fi ferit de boli, vei trăi mai mult și mai bine. Refacerea organismului în timpul postului avansat cu Zonar se va realiza la nivel celular, așa încât fiecare parte din corpul tău să renască și să fie mai sănătoasă, să stimuleze homeostazia.


10. Bombardament pe timp de post

Procesul de autovindecare va fi mai accelerat în timpul postului avansat cu Zonar. Asta pentru că organismul nu va trebui să se chinuie să își protejeze proteinele, el le va primi în continuare, în doza de care are nevoie. Aceste proteine nu sunt acolo doar ca să compenseze lipsa compușilor în timpul postului, ci și să facă treabă și să accelereze procesul de autovindecare. Tocmai de aceea, postul cu Zonar îți bombardează principalele probleme, le desface în mii de bucăți și le elimină pe cale naturală.