Când ții Post de Sănătate (negru)
Zonar bate Apa

Nu doar tehnologia se dezvoltă într-un ritm amețitor, ci și tehnicile de postit. Un organism fericit e un organism care ține post avansat.


Da, îți poți reseta organismul cu Zonar,
sau o poți face cu apă.
Tu decizi. Important e să o faci.

Suntem 70% apă. Ca să funcționăm optim, avem nevoie de 3 ori mai mulți mililitri de apă decât greutatea noastră. Asta înseamnă că o persoană care are 70 de kg trebuie să bea zilnic 2,1 litri de apă. Postul doar cu apă se practică încă din Antichitate. Este benefic pentru că apa este factorul esențial în revitalizarea organismului. Printre principalele beneficii pe care le aduce apa într-un post, sunt diluarea sângelui, ce facilitează circulația și protecția sistemului cardiovascular, scăderea colesterolului și a tensiunii arteriale, reducerea acidității în țesuturi, stimularea sistemului nervos central prin producția de melatonină, degradarea materiilor organice din corp, ceea ce facilitează scăderea în greutate, și multe altele.

Totuși, apa are și câteva „efecte adverse” atunci când e consumată doar ea. Deși conține minerale benefice pentru organism, ele nu sunt suficiente. Pentru că organismul are nevoie și de vitamine și compuși esențiali. Lipsa de proteine, de exemplu, va duce la o reducere a masei musculare.  Nu e alarmant de mare, dar e acolo să deranjeze. Apoi, apa stimulează secreția de acid în stomac, lucru care va duce la disconfort pe timpul postului. Deși e alimentul vieții, apa nu e hrană primară. Aici vine în completare Zonarul, un aliment asemănător cu colostrul și laptele de mamă, pe care organismul îl recunoaște instant și pe care îl procesează perfect. Fără bătăi de cap.


Organismul nu se va mai chinui să „înțeleagă” că tocmai ai decis să ții un post de câteva zile. Încă din prima zi, Zonarul va intra direct în intestinul subțire, lăsând bila, ficatul, pancreasul și stomacul să se odihnească, spre deosebire de apă, unde acest proces durează câteva zile. Zonarul declanșează în organism acel: „hei, primesc hrană bună și ușor de asimilat”. Exact ca un nou-născut care încă nu are sistemul digestiv perfect dezvoltat, dar e în regulă, pentru că se hrănește cu laptele de mamă care nu trebuie „procesat”. De aici și faptul că Postul de Sănătate cu Zonar este cea mai avansată formă de reset și odihnit al organismului.

Începe Postul de Sănătate
și oferă-i organismului tău un binemeritat boost odihnitor